ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Скъпи приятели, съграждани,

 

Ние, учители и ученици от Професионална гимназия по селско стопанство, град Чирпан сме радостни, че благородната кампания „Капачки за бъдеще“, набираща средства за закупуване и даряване на кувьоз, тази година е избрала дарението да е за Общинската болница в нашия град.

Горди сме, че именно ние – ръководство, учители и ученици от ПГСС сме инициатори на предложението, хората вярващи в добри каузи да погледнат към болницата в Чирпан.

Как се случи всичко?

Попаднахме на идеята за прекрасната инициатива, основана от Мартина Йорданова и Лазар Радков – доброволци и основатели на кампания „Капачки за бъдеще“, проучихме необходимостта на медицинските ни специалисти от апаратурата за новородени и дадохме нашето предложение – за болницата в родния ни Чирпан!

Най-ценно е, че инициативата излезе от младите хора на града – учениците от ПГСС, членуващи в училищния ЕКО-клуб и клуба по Гражданско образование.

От името на всички чирпанлии благодарим на Мартина и Лазар, за доверието и протегнатата ръка! С тяхно съдействие цяла България ще събира пластмасови капачки, които ще се рециклират, а със средствата ще бъде закупен и дарен така необходимия за болницата ни кувиоз!

В Професионална гимназия по селско стопанство – град Чирпан подкрепяме добрите каузи и основаваме ПУКТ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ.

Призоваваме училища, учреждения и домакинства в община Чирпан да бъдат съпричастни към благородната кауза! Очакваме ви!

 

Телефони за връзка с нас: 0416/ 92413;  0888238171