ИЗЛОЖБА “СНИМАМ И РИСУВАМ КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ“ НА УЧЕНИЦИ ОТ ПГСС И ПРИЯТЕЛИ

[google-translator]

На 27.04.2017 година, от 14:30 часа, в конферентната зала на Професионална гимназия по селско стопанство, се откри изложба, под надслов: „Снимам и рисувам красотата на България“, в която прелестите на Родината бяха събрани в невероятни фотографии, рисунки и дърворезби на ученици от ПГСС, и приятели на гимназията.

Изложбата е част от инициативите, посветени на 75-годишния юбилей на училището.

Цветелина Шишева, от XБ клас и Станимира Дешкова, от XIА клас се справиха умело в ролята на водещи.

Красотата на България, през обектива на фотоапарата бяха уловили: Михаил Ковачев, Иван Ракаджиев и Кристиян Мънчев, от VIIIА клас; Христо Нинов, Раиса Петрова и Валентина Велчева, от IXА клас.

Със свои рисунки се представиха: Гергана Георгиева, Цветелина Димова, Ивета Пеева, от XA клас, Мелиса Сюлейманова, от XБ клас, Кристина Костадинова и Пламена Желева от XIA клас. Ивета Пеева бе изработила и прекрасни декупажи.

Красотата на българската традиция бе изобразена и в дърворезбите на Николай Георгиев, от XВ клас и на Георги Николаев – бивш възпитаник на ПГСС, който се отзова на нашата покана и изложи част от своите творби.

За дизайна на афиша и на грамотите, бе използвана прекрасната рисунка на Мелиса, което предаде още повече цветно настроение!

Благодарим на всички творци, участвали и изложбата! Пожелаваме им много нови успехи!

[print_gllr id=7634]