ПРИЗОВО КЛАСИРАНЕ ЗА БАСКЕТБОЛИСТИТЕ НА ПГСС

[google-translator]

На 05.04.2017 година в град Стара Загора се проведоха Областните състезания от Ученически игри – 2017 година, на които баскетболният отбор на Професионална гимназия по селско стопанство – град Чирпан /в групата 11-12 клас/ в състав: Иван Димитров /11в клас/, Мариян Иванов /11б клас/, Слави Славов /10в клас/, Илиян Цвятков /11б клас/, Димитър Танев /8а клас/,  Владимир Димов /11б клас/, Атанас Йорданов /11б клас/ и Атанас Киричев /11в клас/, беше изненадата на първенството и спечели уважението на противниковите отбори и треньори, заради отличната си игра. Момчетата на ПГСС се представиха изключително добре и застанаха на почетното  второ място в турнира. Казанлъшките шампиони изоставаха в резултата в първите две части и трябваше да дадат всичко от себе си, за да победят нашите момчета.

В края на състезанието отборът по баскетбол на ПГСС – град Чирпан получи много поздравления и пожелания за бъдещи успехи.

Извънкласните занимания на учениците се финансират от ЕСИФ и ОП НОИР по Проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – фаза І“.