ОТЛИЧИЕ ЗА Г-ЖА ТАНЯ ТОТЕВА- ДИРЕКТОР НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ

В навечерието на Деня на народните будители, директорът на Професионална гимназия по селско стопанство, г-жа Таня Генова Тотева, бе отличена в категория „Директор на училище“ с наградата на Регионално управление на образованието, град Стара Загора – „Митрополит Методий Кусев“. Предложението за номинация е на педагогическия колектив на училището.

Високото отличие г-жа Тотева получава през настоящата 2021/2022 учебна година, когато Професионалната гимназия ще отбележи своя 80-годишен юбилей.

Г-жа Таня Тотева е доказан професионалист – педагог и ръководител, със значими постижения в професионалната дейност и принос в системата на училищното образование. Носител е на званието „Почетен гражданин на град Чирпан“. Отличена е с приза „Директор на годината“, за 2018г. от Синдиката на българските учители. Автобиографията й доказва редица придобити специализации, публикации, участия в национални и международни проекти, отличия на национално, регионално и общинско ниво, свързани с професионалното й развитие.

Под нейно ръководството колективът на Професионалната гимназия работи в дух на позитивизъм и сътрудничество, защитава и издига имиджа на професионалното образование и обучение в града и региона.

Поздравяваме г-жа Таня Тотева за високото отличие! За нас е чест да сме част от колектива на Професионална гимназия по селско стопанство и да образоваме младите хора на Чирпан в дух на ценности и новаторство!

ЧЕСТИТА НАГРАДА, г-жо Тотева!