ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СЕЛСКО СТОПАНСТВО ПОДКРЕПЯ „КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ“ И Е ПУНКТ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ В ГРАДА

Уважаеми съграждани,
Уведомяваме ви, че Професионална гимназия по селско стопанство, е ПУНКТ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ за град Чирпан.
Инициативата е свързана с благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“, чрез която се закупуват и даряват нови кувьози на общински болници, със средства събрани от предадени за рециклиране капачки.
Учениците от ЕКОклуб и клуб „Гражданско образование“ в Професионалната гимназия, с ръководители – г-жа София Генова и г-жа Светла Радева, организират кампанията в нашия град, за втори пореден път.
Горди и удовлетворени сме, че в началото на тази учебна година, болницата в Чирпан получи скъпоструващата апаратура за новородени, по наша инициатива!
Благодарим на всички дарители до момента!
Продължаваме събирането на пластмасови капачки, за да участваме и в следващата голяма акция, през месец април.
Очакваме всички, които имат събрани капачки да се свържат с нас, за да уговорим доставянето им до училище.
През изминалата седмица, нашите приятели от детска градина „Слънце“ за пореден път донесоха огромно количество капачки. Благодарим им от сърце!
Целта ни е да подпомогнем закупуването на нови кувьози и в други болници в страната. Подкрепяме добрите каузи, чрез които спомагаме за опазване на природата и даваме своя принос за нов живот!
Убедени сме, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!
Координатите ни, за всички които са събрали капачки и искат да се свържат с нас са:
Професионална гимназия по селско стопанство
гр. Чирпан
бул. “Георги Димитров” №78
тел: 0888238171 – Генова

Капачки за бъдеще 2019

Публикувахте от ПГСС гр. Чирпан в Вторник, 12 март 2019 г.