БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ Г-Н МАРИЯН ВЪРБАНОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНИЯ УЧЕНИЧЕСКИ ЕКОПАРЛАМЕНТ – ГРАД СОФИЯ

[google-translator]
Госпожа Таня Тотева, директор на Професионална гимназия по селско стопанство – град Чирпан получи БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО от г-н Мариян Върбанов, председател на Националния ученически екопарламент – град София, в което се изказва задоволство и благодарност от проведената работна среща на директори и учители – ръководители на екоклубове от страната, на която домакин бе Професионалната гимназия.

На 26 и 27 април 2018 година наши гости бяха: г-жа Милка Джиджова, почетен председател на Екопарламента, г-жа Даринка Божинова – директор на СУ„П. К. Яворов“ – град Варна и учители-ръководители на екоклубове.

Работната програма включваше:

  • Тематично представяне на всеки клуб;
  • Посещение на културно-исторически забележителности в града;
  • Участие на гостите от Националния екопарламент в Панаира на професиите и Изложението „Бит и традиции в чирпанския край“, които традиционно Професионалната гимназия организира в края на месец април, в градския парк на Чирпан.

Мероприятията бяха съпътствани с обмяна на опит, полезни запознанства, нови идеи за съвместни инициативи и много позитивно настроение!

Ръководство, учители и ученици сме радостни, че гостите от НУЕП са оценили високо домакинството на ПГСС!

За пореден път доказахме, че качествено образование се прави чрез иновативни образователни подходи и разнообразни извънкласни дейности, които развиват таланти и дават увереност на младите хора, а техните многобройни успехи и отличия са нашата гордост!