Rss Feed
Facebook button

Представяне на резултатите от осъществената мобилност в гр. Брага, Португалия

На 26.11.2018 год.,  в конферентната зала на училището, ползвателите по проект№ 2017-1-BG01-KA102-035854  „Европейски иновации в основните умения на бъдещите земеделци и ресторантьори“ по програма Еразъм+, представиха пред учениците от ОУ“Васил Левски“ гр. Чирпан резултатите от осъществената мобилност в гр. Брага, Португалия.

Read More »

Ученици от специалност „ Машини и системи с ЦПУ“ посетиха „Бъдещност“АД

На 23.11.2018 год.  ученици от специалност „ Машини и системи с ЦПУ“ посетиха „Бъдещност“АД, където им беше изнесена беседа от главния технолог на завода инж. Валери Белоперкин. Посещението е част от дейностите, организирани от ПГСС гр. Чирпан по повод  Европейската седмица на професионалните умения.

Read More »

Среща на учениците от специалност „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения“ с управителя на ресторант „Чирпан“

На 22.11.2018год. се проведе среща на учениците от специалност „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения“ с управителя на ресторант „Чирпан“ г-н Пламен Димов и главния готвач г-жа Стоянка Тонева. Гостите споделиха с бъдещите ресторантьори своя опит в областта на управлението на ресторант и приготвянето на ястия. Срещата беше част от мероприятията, провеждани […]

Read More »

Специалност „Селски туризъм“ посетиха църквата „Св. Архангел Михаил“

На 21.11.2018год.ученици от ПГСС от специалност „Селски туризъм“ посетиха църквата „Св. Архангел Михаил“ в гр. Чирпан,където се запознаха с възникването и честването на Деня на християнското семейство и младеж.Проявата е част от програмата за отбелязване Европейската седмица на професионалните умения.

Read More »
Translate »